Praktijk voor Pedicure, Voetverzorging en Massage
ZORG VOOR JOUW VOETEN

Over Ria

Jarenlang was ik  werkzaam als directiesecretaresse in diverse branches. 

Ik ontdekte op een gegeven moment mijn passie voor voeten en wat het effect is om hier goed voor te zorgen en met aandacht aan te raken. Dit is de reden waarom ik de opleiding ben gaan doen voor Pedicure en mijn eigen praktijk ben gestart. 

Een van mijn kernkwaliteiten is het zorgen voor mensen. Ik word blij om mensen in mijn praktijk te ontvangen die bewust kiezen om tijd te maken voor zichzelf en aandacht te schenken aan hun voeten. 

Goed zorgen voor jezelf is zo belangrijk en ook jouw voeten horen daarbij.  Op deze manier hoop ik bij te dragen aan het welzijn van mijn cliënten. 

Ik ben opgeleid tot Basis Pedicure bij Pediroda. Verder heb ik diverse trainingen gedaan op het gebied van massage, zoals  rebalancing, metamorfose, voet- en onderbeen en hotstone.

Daarnaast ben ik Holistisch Reiki Therapeut. Hiervoor heb ik een driejarige opleiding gevolgd bij Helios Centrum Heerde, waarin energie- en lichaamswerk samengaat met Zijnsgerichte psychotherapie.

Ook ben ik Voetreflexoloog. Hiervoor heb ik een opleiding tot Voetreflexoloog gevolgd bij de Bond voor Europese Reflexologen (BER). Ben je geïnteresseerd in een voetreflexbehandeling of wil je hier meer over weten? Kijk dan op mijn website riaschuurman.nl

Ik werk vanuit een holistische visie. Deze gaat ervan uit dat lichaam en geest een geheel vormen en elkaar beïnvloeden. 

Tijdens mijn behandelingen sta jij centraal en zal je rust en ontspanning ervaren door mijn 'wellness aanpak'.

Ik houd van wandelen, koken, fotograferen en yoga.