Praktijk voor Pedicure, Voetverzorging en Massage
ZORG VOOR JOUW VOETEN

Mijn praktijk

Mijn naam is Ria Schuurman en ik woon met mijn gezin in Zwolle in de wijk Stadshagen.

Vanzelfsprekend is iedereen van jong tot oud van harte welkom in mijn praktijk. Ik ben opgeleid tot Basis Pedicure, dus ik behandel geen cliënten met bijvoorbeeld diabetes of reuma. 

Mijn praktijk bevindt zich aan huis op de 1e verdieping en is alleen bereikbaar via een vaste trap.

Als vakbekwaam pedicure behandel ik alleen in mijn praktijk en op afspraak. Bij mijn behandelingen maak ik gebruik van een elektrisch verstelbare behandelstoel die verwarmd kan worden.

Alle behandelingen voer ik professioneel uit met echte zorg en aandacht in een fijne sfeer, zodat je dit als een moment van rust en ontspanning zult ervaren.

Als pedicure heb ik tevens een signalerende en adviserende taak en verwijs ik, indien nodig, door naar andere disciplines. 

Mijn praktijk is geopend op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast ben ik iedere 2e zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Wil je een afspraak maken in de avond dan kan dit in overleg.

Betaling van de behandeling graag contant want er kan niet worden gepind.

Wanneer je een afspraak wil maken voor een behandeling of meer informatie wenst, kun je mij een e-mail sturen of tijdens kantooruren bellen of appen.Contactgegevens

VOETcoach, Praktijk voor Pedicure, Voetverzorging en Massage

Ria Schuurman

Sterrenkroos 160

8043 NX   ZWOLLE

M: 06 - 819 360 83

E: info@voetcoach.nl

W: www.voetcoach.nl

KvK-nummer: 56744277